Loodgietersbedrijf Helmond

Zoekt u in Helmond en omgeving een loodgietersbedrijf? Dan bent u bij KR loodgieters- en installatiebedrijf aan het goede adres. Wij vinden persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Heeft u last van lekkage, schimmel of is uw sanitair aan vervanging toe? Schakel dan een expert van ons loodgietersbedrijf in. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en leveren u kwaliteit. Daarnaast geven wij u advies om in de toekomst lekkage, schimmel of andere problemen te voorkomen.

Onze diensten en werkzaamheden

De vakmannen van ons loodgietersbedrijf pakken elke klus professioneel aan. Bent u van plan om uw sanitair te laten renoveren? Neem dan gerust contact met ons op. Elke klant heeft andere wensen en een vakman van ons ziet het realiseren daarvan als een uitdaging. Ons loodgietersbedrijf in Helmond installeert voor u een exclusieve en luxe badkamer, maar ook het plaatsen van de meest eenvoudige badkamer behoort tot onze werkzaamheden. Naast het realiseren of renoveren van een badkamer is een loodgieter van ons bedrijf in Helmond ook inzetbaar voor de installatie van uw centrale verwarming of leidingwerk.

Wij zijn u graag van dienst in Helmond en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de diensten die wij te bieden hebben. Bel 085 - 106 15 58 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier