Sanitair installeren en renoveren in Helmond

Wilt u uw badkamer of keuken laten verbouwen? Onze deskundige loodgieters pakken dit met beide handen aan en installeren tevens uw nieuwe sanitair. Bij de door ons aangedragen professional hebben we vele jaren ervaring en zien het als uitdaging om ook uw wensen te vervullen. Voordat wij met een nieuw project starten gaan wij eerst een gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen, geven wij u advies en helpen wij u bij het maken van keuzes. Daarnaast brengen wij u in contact met één van onze sanitair specialisten in de regio Helmond, voor een afspraak in de showroom.

Wilt u uw oude sanitair vervangen?

Bent u tevreden met uw badkamer, maar is het sanitair aan vervanging toe? U kunt er ook voor kiezen om alleen het sanitair door ons te laten vervangen. Dit is ten opzichte van een complete verbouwing een stuk voordeliger. Uw badkamer krijgt met een paar kleine aanpassingen al een compleet andere uitstraling. Onze loodgieters verzorgen uw renovatie van begin tot eind.  Wij verzekeren u van een mooi en verrassend eindresultaat.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn omtrent het verbouwen badkamer of vervangen van uw sanitair? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze experts zijn u graag van dienst! Bel 0800 255 3733 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.