Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Oirschot

Bad plaatsen Helmond

Niets is zo ontspannend als een bad in uw badkamer. Heeft u behoefte aan een ligbad in uw badkamer of is het tijd voor een nieuwe en eigentijdse uitstraling? Bent u nog niet in het bezit van een ligbad of wilt u uw badkamer een moderne transformatie geven?

Onze badkamerexperts hebben een scherp oog voor de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Bij ons kunt u rekenen op deskundige begeleiding bij het kiezen van het beste bad voor uw badkamer en uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een ontspannend bubbelbad, jacuzzi of een sfeervol groot ligbad zonder fratsen.

Bad vervangen Helmond

Het vervangen van een bad is geen simpele taak. Zijn er baden die compatibel zijn met dezelfde positie? Moet er ook loodgieterswerk worden verricht? Onze loodgieters komen met plezier naar Helmond om een situatieopname te doen en u te voorzien van deskundig advies over de mogelijkheden.

Geef al uw zorgen en moeite uit handen en laat onze professionele monteurs uw bad vervangen. Voel u vrij om ons te bellen op 0499 213 903 of vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij zullen zo snel als we kunnen bij u langsgaan om alles te bespreken.

Mogelijkheden bad plaatsen in Helmond

Baden zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Er zijn talloze mogelijkheden qua vorm, maat en functionaliteit om uit te kiezen. Onze loodgieters van Installatiebedrijf Ambting zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken.

Soorten baden

Het is belangrijk om te weten welk type bad en welke afmetingen geschikt zijn voor uw badkamer. Welke variant heeft uw voorkeur, een ronde badkuip of een langwerpige? Verkiest u een vrijstaand bad of overweegt u toch een bad-douche combinatie?

Als uw badkamer beperkte ruimte heeft, kunt u overwegen om een bad-douche combinatie te installeren om ruimte te besparen. Het mag nooit ten koste gaan van uw comfort tijdens het baden. Laat u dus goed adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Met een hoekbad kunt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte in uw badkamer. Ook bij baden met uitdagende hoeken is maatwerk mogelijk om ze perfect te doen passen in uw badkamer. Om extra ruimte te sparen, kunt u zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties in uw badkamer integreren.

Als u gaat voor luxe en uitstraling dan is een vrijstaand bad echter te meest populaire keuze. Baden zijn er in allerlei vormen en afmetingen te vinden. Het is daarom van groot belang om vooraf te bepalen hoe u de badkamer wilt inrichten voordat u overgaat tot het plaatsen van een bad.

Functionaliteiten en extra's

Ongeacht de afmetingen van het bad dat u kiest, zijn er talloze functies en extra's beschikbaar. Als u een fervent lezer in bad bent, dan is het hebben van een boekenplankje dat beschermd is tegen spetters van essentieel belang. U kunt alles realiseren wat u wilt, zolang uw budget toereikend is.

Wilt u dat uw bad ook als bubbelbad of jacuzzi kan dienen? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Onze professionals hebben uitgebreide kennis en ervaring met verschillende baden in Helmond. Als u ons wilt laten weten wat uw wensen zijn, vul dan het contactformulier in of bel ons op 0499 213 903 om de opties vrijblijvend te bespreken.


Installatiebedrijf Ambting staat voor u klaar in Helmond
Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 903

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.




Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.




Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter