Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Radiator plaatsen of verwijderen Helmond Wij staan in Helmond voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Oirschot

Radiator plaatsen of verwijderen Helmond

Als professioneel loodgietersbedrijf in Helmond hebben wij ook veel ervaring met het plaatsen en verwijderen van radiatoren. Zou u graag een aangenamere temperatuur willen hebben in een bepaalde ruimte van uw huis? Heeft u last van een verwarmingselement dat uw plannen en ideeën in de weg staat?

Aan de verwarming klussen? Dat doen wij graag voor u. Voor het installeren, afkoppelen, verwijderen of verplaatsen van een radiator kunt u rekenen op de expertise van een echte loodgieter. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over wat wij kunnen bieden, staat ons team voor u klaar, dus aarzel niet om contact op te nemen

Verwarming laten aansluiten door een monteur
In Helmond en omgeving kunt u bij Installatiebedrijf Ambting terecht voor uw verwarmingsklussen.

Radiator installeren Helmond

Heeft u behoefte aan meer, nieuwe of andere radiatoren in uw woning? De installateurs van Installatiebedrijf Ambting helpen u graag met de radiator installeren. Geen enkel probleem voor ons om de warmwaterleiding te verleggen en uw verwarmingselement aan te sluiten.

Onze installateurs klaren de klus voor het installeren van de radiator op zolder of in de garage moeiteloos. Laat het met een gerust hart over aan onze vakbekwame installateurs. Onze jarenlange ervaren en klantgerichte aanpak verzekeren u van de juiste installatie.

Radiator vervangen Helmond

Bent u toe aan het vervangen van uw oude radiatoren? Wellicht wilt u uw huis een luxe uitstraling geven met chique designradiatoren of paneelradiatoren? Bent u misschien op zoek naar wandradiatoren om de ruimte in uw woonruimte te vergroten?

Onze vakkundige loodgieters kunnen zonder moeite de radiatoren vervangen in Helmond voor u. Met onze jarenlange ervaring in het installeren van designradiatoren en wandradiatoren in Helmond, kunnen wij aan al uw wensen voldoen Vertel ons wat uw wensen zijn en wij komen graag bij u langs voor een inspectie van de huidige situatie en een bespreking van de mogelijkheden.

Radiator verwijderen Helmond

Als uw radiator in de weg staat voor uw plannen met de woonruimte en u deze niet langer nodig heeft, kunt u de hulp van Installatiebedrijf Ambting inschakelen voor het verwijderen van radiatoren. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van uw radiatoren, aarzel dan niet om Installatiebedrijf Ambting om hulp te vragen. Onze monteur komt binnenkort langs en zal uw radiator snel loskoppelen en verwijderen.

Onze deskundige loodgieters zorgen ervoor dat er niets ontbreekt aan de afwerking. Hiermee kunt u de ruimte weer volledig naar wens benutten op de manier die u wilt. Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 0499 213 903 of vul ons contactformulier in om snel een afspraak te plannen.

Installatiebedrijf Ambting staat voor u klaar in Helmond
Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 903

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.