Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Lekkage meterkast Helmond Wij staan in Helmond voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Oirschot

Lekkage meterkast Helmond

In het geval van een lekkage in de meterkast kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Als er water in de meterkast terechtkomt, kunnen er verschillende gevaren optreden, zoals kortsluiting en stroomuitval. Het verdient de voorkeur om een meterkast-lekkage zo spoedig mogelijk te laten oplossen door een vakman.

Er zijn verschillende symptomen waaraan u een lek in de meterkast kunt herkennen. Als er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast te vinden is, kan dit een teken zijn van een lekkage in de meterkast. Bovendien kan kortsluiting aangeven dat er mogelijk sprake is van lekkage in de meterkast, maar dit hoeft niet altijd waar te zijn.

Water in de meterkast – wat nu?

U kunt beter niet zelf proberen een lekkage in de meterkast te herstellen. Het water in de meterkast kan onder stroom komen te staan, wat kan leiden tot brandgevaar. Indien er water in de meterkast is, adviseren wij om direct Installatiebedrijf Ambting te bellen, wij staan voor u klaar.

Om het probleem van de lekkage in de meterkast op te lossen, moet eerst de oorzaak ervan worden achterhaald. Het is van essentieel belang om het probleem blijvend op te lossen. Is er waterlekkage naar binnen of is er sprake van een lek bij de buren?

Wanneer de oorzaak bekend is, kunnen de vakmannen van Installatiebedrijf Ambting meteen overgaan tot het oplossen van dit probleem. Het heeft immers geen nut om de schade te herstellen als het water nog steeds door de kieren lekt. Als laatste stap is het zaak om een ervaren elektricien in te schakelen om de stroom te herstellen.

Snel een lekkage specialist in Helmond

Heeft uw meterkast te maken met een waterlek in Helmond? Vertrouw erop dat Installatiebedrijf Ambting snel in actie zal komen. Met onze snelle service zorgen wij ervoor dat onze loodgieters snel ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

Twijfel niet en bel 0499 213 903 voor advies of om ons in te schakelen. Met onze jarenlange ervaring hebben we daarnaast ook waardevolle connecties in de elektriciens en lekdetectie sector. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0800-5663443 voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist.

Lekkage in huis is altijd vervelend
Installatiebedrijf Ambting weet hoe vervelend lekkage in huis is; wij handelen snel!

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Helmond

Hoeveel moet ik betalen om een lekkage te fixen?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de kosten voor het oplossen van een lekkage, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het materiaal dat wordt aangetast en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Het is verstandig om een professionele loodgieter of aannemer te raadplegen om de lekkage te onderzoeken en een gedetailleerde schatting te maken.

Wat zijn de stappen die genomen moeten worden bij een ernstige lekkage?

In gevallen van een ernstige lekkage is het cruciaal om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, daarom dient de hoofdkraan van het gebouw als eerste handeling afgesloten te worden. Bovendien is het verstandig om als er sprake is van een extreme lekkage de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en direct een loodgieter in te schakelen.

Is het mogelijk voor een loodgieter om een lekkage op te sporen?

Absoluut, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Aarzel dus niet om een loodgieter te bellen zodra u te maken krijgt met een lekkage. Een loodgieter is goed uitgerust met de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om de bron van een lek te identificeren en deze op doeltreffende wijze te verhelpen.

Installatiebedrijf Ambting staat voor u klaar in Helmond
Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 903

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.