Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Sanitaire voorzieningen Wij staan in Helmond voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Oirschot

Sanitaire voorzieningen

Het sanitair in uw woning speelt een vitale rol in modern wooncomfort. Het is dus maar goed dat de loodgieters van Installatiebedrijf Ambting specialisten zijn op het gebied van sanitair in Helmond! Vertrouw dus op het feit dat al uw werkzaamheden met betrekking tot uw voorzieningen professioneel zullen worden uitgevoerd.

Wat valt onder sanitaire voorzieningen?

Denk bijvoorbeeld aan de douche(cabine) of het bad, maar ook de wasbak en het toilet. Enkele voorbeelden hiervan zijn de douche, het bad, de wasbak en het toilet. Gemiddeld brengt elke Nederlander ongeveer een jaar van zijn/haar leven door op het toilet.

Als we bedenken dat we dagelijks gebruik maken van de douche, wassen en andere activiteiten, wordt het belang van sanitair in ons dagelijks leven duidelijk. Bij Installatiebedrijf Ambting zijn we ons terdege bewust van het grote belang van comfortabele en goed functionerende voorzieningen. Wij zijn experts op het gebied van sanitair en bieden graag onze hulp aan!

Werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van Installatiebedrijf Ambting helpen u graag!

Wat kan Installatiebedrijf Ambting voor u betekenen?

Bij Installatiebedrijf Ambting kunt u terecht voor al uw sanitaire wensen en behoeften. Van reparaties tot volledige renovaties, niets is ons te gek. Voor uitgebreidere informatie, kunt u een van de volgende pagina's raadplegen:

Installatiebedrijf Ambting staat voor u klaar in Helmond
Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 903

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.