Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Lekkage verhelpen in Helmond Wij staan in Helmond voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Oirschot

Lekkage verhelpen in Helmond

Bij Installatiebedrijf Ambting begrijpen we hoe vervelend lekkages in Helmond kunnen zijn. Onze ervaren loodgieters staan klaar om u te helpen bij het verhelpen van de lekkage en het voorkomen van extra schade. Onze ervaren loodgieters hanteren de juiste technieken en materialen om de lekkage professioneel te verhelpen en extra schade te voorkomen. Wij hebben bij Installatiebedrijf Ambting de expertise om al het leidingwerk te repareren en te vervangen.

Er zijn twee essentiële categorieën lekkages: zichtbare lekkages en verborgen lekkages. Het is van groot belang om dit onderscheid te maken zodat extra schade voorkomen kan worden en de lekkage verholpen kan worden. Voor advies en de juiste oplossing kunt u ons team van experts bij Installatiebedrijf Ambting met spoed bereiken!

Zichtbare lekkages

Het is vaak snel te achterhalen waar een lekkage vandaan komt, bijvoorbeeld wanneer er water uit een leiding of afvoer lekt. Indien er een duidelijke lekkage is uit een zichtbare leiding of afvoer, staan onze loodgieters van Installatiebedrijf Ambting klaar om snel in te grijpen en het probleem op te lossen. Wanneer er een lekkage is, kunnen onze loodgieters snel ingrijpen om het probleem voor u te verhelpen.

Als er zich lekkages voordoen in Helmond, kunt u vertrouwen op onze ervaren loodgieters. Zij hebben ruime ervaring met het repareren en oplossen van lekkages en staan klaar om u te helpen. Zodra wij een melding krijgen, zijn wij snel op locatie om noodreparaties uit te voeren en verdere schade te beperken. Bel nu meteen naar 0499 213 903 om gelijk een afspraak in te plannen.

Lekkage in huis is altijd vervelend
Installatiebedrijf Ambting weet hoe vervelend lekkage in huis is; wij handelen snel!

Verborgen lekkages

Soms is het lastig om met het blote oog de bron van een lekkage te vinden. Het kan gebeuren dat de watermeter blijft lopen, terwijl de lekkage zich niet laat ontdekken. Het komt voor dat een vochtplek in de muur of het plafond niet noodzakelijkerwijs aangeeft dat de lekkage zich op die plek bevindt.

Het lokaliseren van dit soort verborgen lekkages is geen eenvoudige taak voor onze loodgieters. Bij het opsporen van lekkages zonder speciale lekdetectie-apparatuur is veel hak- en breekwerk veelal vereist. We begrijpen uiteraard dat dit niet gewenst is!

Voor dit soort problemen hebben wij relaties opgebouwd met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Helmond. Om zo min mogelijk hak- en breekwerk te hoeven doen, kunt u ons bereiken. Als u lekkages in Helmond wilt laten detecteren, neem dan telefonisch contact met ons op via 0800-5663443.

Installatiebedrijf Ambting staat voor u klaar in Helmond
Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 903

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.