Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Leidingwerk in Helmond Wij staan in Helmond voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Oirschot

Leidingwerk in Helmond

Een effectief en lekvrij leidingwerk is belangrijk voor een goede werking van bijna alle voorzieningen in huis. Een goed werkende en lekvrije werking is van essentieel belang voor de goede werking van vrijwel alle apparatuur in uw woning. Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen en herstellen van uw leidingwerk? Kies dan voor Installatiebedrijf Ambting.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
Installatiebedrijf Ambting staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Laat Installatiebedrijf Ambting uw leidingen (ver)leggen

Wanneer uw leidingen aan vervanging toe zijn of als deze uw woonwensen in de weg staan, voorkom dan lekkages en schade door niet zelf met uw leidingwerk te gaan experimenteren. Laat lekkages en schade achterwege door niet zelf met uw leidingwerk te knoeien. Bij Installatiebedrijf Ambting kunt u rekenen op onze installateurs om ervoor te zorgen dat al het loodwerk perfect wordt aangepast aan uw wensen.

Met vele jaren ervaring op zak in het aanleggen en repareren van leidingen, zijn onze loodgieters bij Installatiebedrijf Ambting de experts. Meld uw mensen bij ons aan en wij zullen bij u langskomen om een situatieopname te doen. Wij staan klaar om u te helpen uw visie werkelijkheid te laten worden, aan de hand van een offerte en een zorgvuldig plan.

Neem in Helmond contact op met Installatiebedrijf Ambting

Onze loodgieters hebben ruime ervaring in het aanleggen en herstellen van leidingen, vertrouw daarom op hun expertise voor alle klussen in uw woning. Wij zijn er altijd om u te helpen met onze deskundige installateurs! Voor al uw vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken op 0499 213 903 of via ons contactformulier.

Installatiebedrijf Ambting staat voor u klaar in Helmond
Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 903

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.